Havalı Silah Taşımak Suç Mu?

06-01-2023 21:29
Havalı Silah Taşımak Suç Mu?

Bunlardan bazıları da havalı silah taşımak suç mu, havalı tabanca taşımak yasal mı ya da havalı tüfek taşımak yasak gibi sorulardır… Klas Av olarak bu yazımızda sizlere öncelikle havalı silahlar hakkında bilgi verip, ardından da havalı silah kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri ve havalı silah taşımanın suç olup olmadığı ile ilgili bilgiler paylaşacağız… Ayrıca havalı silah satın almak, en iyi havalı tabanca, en iyi havalı tüfek seçeneklerini görmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Havalı silahlar ile ilgili aklınıza takılan tüm sorular için uzman ekibimiz ile iletişime geçerek cevap bulabilirsiniz.

Havalı Silah Nedir?

Dâhili ve harici ekipmanlar ile sıkıştırılmış havanın basınç etkisi ile saçma atabilen silahlara havalı silah adı verilmektedir. Havalı silahları havalı tabanca ya da havalı tüfek şeklinde piyasada bulmak mümkündür.

Havalı Tabanca Nedir?

Sıkıştırılmış hava basıncı ile çalışan tabancalara havalı tabanca adı verilmektedir. Havalı tabancalar pistonlu, yaylı ya da karbondioksit tüp ile çalışabilmektedir.

Havalı Tüfek Nedir?

Uzun namlulu havalı silahlara havalı tüfek denilmektedir. Havalı tüfekler de sıkıştırılmış hava basıncı ile çalışma mekanizmasına sahiptir. Kırmalı, tüplü ve PCP çeşitleri ile havalı tüfekler piyasada yer almaktadır.

Havalı Silah Satın Alma Şartları Nelerdir?

18 yaşını doldurmuş her birey havalı tabanca ya da havalı tüfek satın alabilmektedir. Havalı silah satışı için ruhsat zorunluluğu yoktur. Satın alma ve ulaşım kolaylığı sayesinde havalı silahlara yoğun bir talep olmaktadır.

Havalı Silah Taşımak Suç Mu?

Ülkemizde havalı silahlara ulaşmanın çok kolay olduğundan bahsetmiştik. Bu kadar kolay ulaşılabilen havalı silahları taşımak suç mu sorusu da merak edilmektedir. Hemen belirtmek gerekirse havalı tabanca ya da havalı tüfek taşımak suç değildir. Tamamen yasaldır. Ancak belli başlı şartları bulunmaktadır. Öncelikle havalı silahınızı yanınızda taşımak için resmi bir bayiden satın almış olmanız ve faturasını yanında bulundurmanız gerekmektedir. Eğer havalı silah yetkili bir bayiden alınmamış ya da faturası yok ise havalı silah taşımak suç teşkil etmektedir. İşte tam da bu nedenle havalı silah satın alacağınız yer çok önemlidir. Klasav.com.tr üzerinden yapacağınız tüm havalı silah alışverişlerinizde ürünleriniz en hızlı bir şekilde, garanti belgesi ve faturası ile birlikte sizlere ulaştırılmaktadır.

Havalı Silah Nereden Satın Alınır?

İnternet üzerinden ya da bayilerden havalı silah satın almak mümkündür. Burada dikkat edilmesi gereken alacağınız havalı silahın faturalı olması ve yetkili bir bayiden alınmış olmasıdır. Aynı zamanda satış sonrası garanti desteği de havalı silah satın alırken dikkat edilmesi gereken hizmetlerden biridir.

Bizler Klas Av olarak yıllara dayanan iş tecrübemiz, alanında uzman ekibimiz, geniş ürün yelpazemiz, en uygun fiyat seçeneklerimiz ve en cazip ödeme koşulları ile havalı silah satışında sizlerin her zaman yanındayız. Satış öncesi bilgi almak satış sonrası bakım, tamir ve garanti hizmetlerimiz ile siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Havalı tabanca satın almak isteyen herkese Klas Av internet sitesi içerisindeki ürünleri incelemesini tavsiye ediyoruz. Dünyaca ünlü markaların havalı silah modellerini, en ucuz havalı tabanca, en güçlü havalı tabanca, en güçlü havalı tüfek modelleri,  aynı zamanda en iyi havalı silah seçeneklerini web sitemiz üzerinden inceleyebilir, aklınıza takılan her türlü konu ve soru için bizlere ulaşabilirsiniz. En hızlı kargo ve en cazip ödeme koşulları, kredi kartına taksit imkânları ile Klas Av üzerinden yapmış olduğunuz tüm alışverişler garanti altındadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.