Havalı Silah Aksesuarları Nelerdir?

08-02-2023 22:53
Havalı Silah Aksesuarları Nelerdir?

Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi oldukça popüler olan havalı silah, havalı tabanca ve havalı tüfekler ülkemizde de çok rağbet görmektedir. Özellikle atış tutkunları ve hedef sporlarına gönül veren kişiler tarafından havalı silahlar tercih edilmektedir. Bu yazımızda havalı silahlar ile birlikte kullanabileceğiniz çeşitli aksesuarlar hakkında bilgi vereceğiz. Aynı zamanda web sitemizi inceleyerek en iyi havalı tabanca modelleri, havalı silah fiyatları, en ucuz havalı tüfek çeşitleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda airsoft silahlar, airsoft tabancalar ve airsoft tüfekler hakkında detaylı inceleme yapmak ya da aklınıza takılan soruları uzman ekibimize danışarak cevaplandırabilirsiniz.

Havalı Silah Nedir?

Sıkıştırılmış hava yardımı ile saçma atabilen her türlü tabanca ya da tüfek havalı silah kategorisine girer. Havalı silahlar genellikle hava pistonu, yaylı sistem ya da karbondioksit tüpü ile çalışır.

Havalı silahların çok popüler olmasındaki en önemli etkenler bir tanesi ulaşım kolaylığıdır. Çünkü havalı tabanca kullanabilmek ya da taşıyabilmek için ruhsat zorunluluğu yoktur. 18 yaşından büyük herkes dilediği havalı silah modelini kolaylıkla satın alabilir.

Havalı silahlar ateşli silahlar gibi yaralayıcı ve öldürücü etkiye sahip değildir. Ancak yine de havalı silahlar kullanılırken herhangi bir canlıya doğrultulması doğru değildir. Yakın mesafeden ateş edildiğinde istenmeyen sonuçlar ile karşılaşılabilir.

Havalı Silah Aksesuarları

İster havalı tabanca isterseniz de havalı tüfek satın alın havalı silahlar ile daha verimli ve etkili atışlar gerçekleştirebilmek için silah ekipmanları çok önemli rol oynar. Hatsan marka havalı silahların başlıca aksesuarları hatsan PCP tüfek pompası, hatsan PCP bipod, scuba tüp dolum aparatı, yedek şarjör, tüfek temizleme seti gibi ekipmanlar mevcuttur. Havalı silah aksesuarları sayesinde daha zevkli bir atış keyfi yaşayabilirsiniz. Ayrıca diğer havalı silah aksesuarları şu şekildedir;

·      Çeşitli ağırlık ve şekillerde saçmalar

·      Tabanca ve tüfek kılıfları

·      Tüfek dolum aparatları

·      Tüfek dürbünü ve ayağı

·      Taşıma kılıfı

·      Susturucular

·      Çıkartmalar

·      Koruyucu gözlük

·      Kulak tıkacı

Havalı silah aksesuarları en uygun fiyatlar ile satın almak için sitemizi inceleyebilirsiniz. Her marka ve model havalı tüfek için tüfek dürbün modellerini, havalı tüfek şarjörleri, havalı silah taşıma kılıfları gibi aksesuarları web sitemizde bulabilirsiniz.

Sizler de havalı silahlara ilgi duyuyor, en uygun havalı tabanca, havalı tüfek, airsoft tüfek arayışı içindeyseniz en doğru adrestesiniz. İhtiyacınıza uygun havalı silah seçeneklerini bulabileceğiniz gibi satın almış olduğunuz havalı silahınıza her türlü aksesuarı da bulabilirsiniz. Klasav.com olarak satış öncesi ve satış sonrası teknik destek, garanti hizmetlerimiz ile siz değerli müşterilerimizin yanınızdayız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.